EXIT fondacija

Koristeći snagu brenda EXIT, misija EXIT fondacije je da pozicionira sebe kao lidera u mobilisanju javnog mnjenja i donosioca odluka u oblasti razvoja mladih, kreativnih industrija i brendiranja destinacija.

EXIT je jedini festival na svetu te veličine i značaja, koji je nastao kao posledica društvenog aktivizma mladih. Taj duh aktivizma je i danas prisutan kroz rad tima Exit fondacije i predstavlja nešto po čemu je EXIT, kao više puta zvanično proglašavan za najbolji veliki evropski i svetski festival, prepoznat u zemlji i inostranstvu.

O NIS-u

NIS je jedna od najvećih energetskih kompanija u regionu jugoistočne Evrope, koja je iako primarno okrenuta biznisu, svesna da je uspešno poslovanje moguće samo u zajednici koja je uređena, napredna i kvalitetna. Zato se trudimo da je učinimo upravo takvom.

Osnovni pravac ulaganja u segmentu društvene odgovornosti NIS-a su projekti namenjeni mladima. Svesni činjenice da su mladi budućnost svake zajednice, nastojimo da ih podržimo kroz projekte iz oblasti nauke i obrazovanja, ali i zapošljavanjem mladih stručnjaka, kao i promocijom istinskih mladih heroja današnjice, koji predstavljaju pozitivne uzore u društvu.

O partnerima koji su podržali projekat

Partneri koji su podržali akciju su: RTS, Ringier Axel Springer Media AG, HR Centar Beograd i Vulkan.